Ensamma kvinnors kväll

Ensamma kvinnors kväll startade den 5 februari 2016 klockan 18.00 i Missionsmagasinet. Initiativet kom från ensamma kvinnor inom väckelsen som upplevde ett behov att få träffa andra kvinnor i samma situation. Från år 2017 lyder kvällarna under LFF:s familjearbete.

Vi samlas en gång i månaden, i medeltal är vi 15 – 20 kvinnor med varje gång. Kvällen är öppen för kvinnor i alla åldrar, änkor, ogifta och kvinnor som annars känner sig ensamma. Vi sjunger, någon läser från Bibeln eller från någon kristen litteratur. Sen diskuterar vi olika saker och dricker kaffe. Intäkterna från kaffet går till missionen.

Målsättningen med våra träffar är – Att skapa gemenskap med Kristus i centrum. Vi upplever att träffarna fyller en viktig funktion och är uppskattade av alla som är med.

Höstens träffar hålls följande kvällar kl. 18.30 i LFF: s kontor, Permosvängen 111 i Jakobstad.

Fredag 8 september 2017

Fredag 13 oktober 2017

Fredag 10 november 2017

Fredag 1 december 2017
 

Välkommen med!
Margita Heikkilä och Maj-Lis Fagerholm

RSS Dagens bibelord

  • 28.03.2017 | Am 8:11
    Ja, den tid kommer,säger Herren Gud,då jag sänder hunger över landet -inte hunger efter bröd,inte törst efter vatten,utan efter att höra Herrens ord. 

Understöd

Understöd gärna LFFs verksamhet ekonomiskt. Kontonumror och mera information hittas här: Understöd LFF
Större eller mindre gåvor mottages med tacksamhet.

Behöver du hjälp?

LFF:s familjearbete har öppnat en länk för personer som blivit utsatta för fysiskt eller psykiskt våld, eller som behöver hjälp med att bearbeta traumatiska upplevelser. Du kan i förtroende vända dig till pastor Kurt Hellstrand per telefon 045-2760420, eller e-post kurt.hellstrand@jakobstad.fi.

Back to Top