Info från Radio LFF

Info från Radio LFF

Comments Off on Info från Radio LFF

Radio LFF sänder som bekant, morgonandakter tisdagar och fredagar kl 9.30 på svenska, och 10.00 på finska, dessutom sänds aftonandakter på torsdagar kl 18.00 på svenska och 18.30 på finska.

Därutöver sänder Radio LFF varje veckoslut från något av bönehusen lördag kväll kl.19.00 och söndagar 14.00 eller 15.00 och 18.00 eller 19.00. Varje måndag kl. 17.00 sänds en repris från ett bönehus söndags sammankomst. Alla stormöten sänds också både via internet och FM radio på frekvens 98.0 mHz. Tolkning till engelska sker från alla stormöten, samt från Risöhäll bönehus varje söndag i internet.

Radio Rauhan sana sänder också ett antal stormöten via sin webb-radio. Inkommande sommar sänder Radio Rauhan Sana från stormöten i Pahkala 17-18.6, Muonio 23-25.6, Suvijuhlat i Karleby 14-16.7, Himango 5-6.8, Uleåborg 19-20.8 samt Helsingfors 14-15.10. Link till Radio Rauhan sana finns på hemsidan: www.rauhan sana.fi.

Sions sånger har nu gjorts som app, och kommer till försäljning i maj. Den kan laddas ned i smarttelefoner med Android och IOS operativsystem. Priset är 8.99 euro och går oavkortat till LFF:s missionsarbete. Appen är gjord av It-ingenjörerna Ken Helmes och Susanna Häggblom, med hjälp av ingenjörsstuderande Jeremias Snellman. LFF framför sitt varma tack till dem för ett väl utfört arbete.

 
Stig-Erik Enkvist
Verksamhetsledare, inre mission och media.

About the author:

RSS Dagens bibelord

  • 27.5.2018 | Matt 28:19-20
    "Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar: döp dem i Faderns och Sonens och den heliga Andens namn och lär dem att hålla alla de bud jag har gett er. Och jag är med er alla dagar till tidens slut."

Understöd

Understöd gärna LFFs verksamhet ekonomiskt. Kontonumror och mera information hittas här: Understöd LFF
Större eller mindre gåvor mottages med tacksamhet.

Behöver du hjälp?

LFF:s familjearbetare finns till för dig som behöver någon att prata med i utmanande livssituationer. Vi erbjuder enskilda, par och grupper stöd i form av själavårdande samtal vid svårigheter och kriser av olika slag.
Mera information hittas på sidan Familjearbete.

Back to Top