Skriftskola

SKRIFTSKOLAN – Tillsammans och inför Herren!

Skriftskolan är en viktig del i det kristna livet där vi har en fin möjlighet att få lära känna Jesus Kristus. Där får vi chans att få svar på viktiga och intressanta frågor som berör den kristna tron och den tradition vi står i.

Vi vill erbjuda våra konfirmander en trygg gemenskap där man får lära känna nya människor och ha roligt tillsammans. Vi vill undervisa om livet som kristen – ett liv i gemenskap med Gud och människor.

 

Välkommen på skriftskolan 2017-2018

I samarbete med Larsmo församling ordnar LFF sin i ordningen tredje skriftskola. Preliminärt antas 25 konfirmander i den ordning anmälningarna kommer in.

Undervisningen hålls av den ansvarige prästen och ungdomsarbetaren med hjälp av LFF:s predikanter och präster.

Skriftskolan startar hösten 2017 och fortsätter med några träffar under vintern och våren. Sommaren 2018 hålls ett konfirmandläger och konfirmationen hålls i slutet av lägerveckan. Exaktare tidtabeller och platser för träffarna, lägret och konfirmationen meddelas senare.

Anmälningar kan göras till Richard Eklund. Vid anmälningen meddelas följande uppgifter: Konfirmandens namn och personsignum, adress, matallergier, och föräldrarnas kontaktuppgifter (email, telefon). Ta gärna kontakt om det finns frågor.

Richard.eklund@lff.fi, 044 2861293

Den som vill stöda lägerverksamheten kan göra det genom att betala in en summa till LFF:s konto FI36 5567 0720 0193 83 Ref. 8882.

 

RSS Dagens bibelord

  • 28.03.2017 | Am 8:11
    Ja, den tid kommer,säger Herren Gud,då jag sänder hunger över landet -inte hunger efter bröd,inte törst efter vatten,utan efter att höra Herrens ord. 

Understöd

Understöd gärna LFFs verksamhet ekonomiskt. Kontonumror och mera information hittas här: Understöd LFF
Större eller mindre gåvor mottages med tacksamhet.

Behöver du hjälp?

LFF:s familjearbete har öppnat en länk för personer som blivit utsatta för fysiskt eller psykiskt våld, eller som behöver hjälp med att bearbeta traumatiska upplevelser. Du kan i förtroende vända dig till pastor Kurt Hellstrand per telefon 045-2760420, eller e-post kurt.hellstrand@jakobstad.fi.

Back to Top