Skutnäs bönehus

Skutnäs bönehus ägs av Jakobstads Fridsförening rf Pietarsaaren Rauhan Sana ry. Det ligger i Jakobstad i stadsdelen Skutnäs. Merparten av fridsföreningens medlemmar kommer från Jakobstad, medan ett mindre antal medlemmar kommer från närliggande kommuner som Pedersöre och Larsmo.

Vi tror att hela Bibeln är Guds Ord och att dess budskap är aktuellt i alla tider och på alla platser. Därför har Bibeln en central plats i vår verksamhet. Detta gäller i vår kärnverksamhet, sammankomsterna, där läsning av Bibeln, predikan, bön och sång hör till programmet. Det gäller även i all vår övriga verksamhet. Du kan bekanta dig med vår verksamhet här.

Du är varmt välkommen att dela den kristna gemenskapen med oss.

image_gallery6

 

 

 

 

 

 

RSS Dagens bibelord

  • 28.03.2017 | Am 8:11
    Ja, den tid kommer,säger Herren Gud,då jag sänder hunger över landet -inte hunger efter bröd,inte törst efter vatten,utan efter att höra Herrens ord. 

Understöd

Understöd gärna LFFs verksamhet ekonomiskt. Kontonumror och mera information hittas här: Understöd LFF
Större eller mindre gåvor mottages med tacksamhet.

Behöver du hjälp?

LFF:s familjearbete har öppnat en länk för personer som blivit utsatta för fysiskt eller psykiskt våld, eller som behöver hjälp med att bearbeta traumatiska upplevelser. Du kan i förtroende vända dig till pastor Kurt Hellstrand per telefon 045-2760420, eller e-post kurt.hellstrand@jakobstad.fi.

Back to Top