Kehoitus: Korona-epidemia kutsuu turvautumaan Jumalaan

Kehoitus: Korona-epidemia kutsuu turvautumaan Jumalaan

Comments Off on Kehoitus: Korona-epidemia kutsuu turvautumaan Jumalaan

Tällä kehotuksella tahdomme rohkaista jokaista kristittyä luottamaan Jumalaan, pitämään huolta itsestään ja läheisistään sekä välittämään evankeliumia ympäristönsä ihmisille.

 

  1. Kaikkivaltias Jumala johtaa maailmaa omien hyvien päämääriensä suuntaan. Moni meistä on saanut nyt tilaisuuden viettää aikaa paljon kotona. Voit käyttää ajan lukemalla Raamattua ja hyvää hengellistä kirjallisuutta sekä kuuntelemalla hyvää kristillistä ohjelmaa. Jumalan rakkaus voittaa pelot, huolet ja hysterian. Saat luottaa kaikessa Jumalaan.
  2. Rukoile maailmanlaajuisen tilanteen, koronatartunnan saaneiden, terveydenhoitohenkilökunnan ja päättäjien puolesta.
  3. Rukoile, että ihmiset kääntyvät Jumalan puoleen ja että saat itse välittää evankeliumia rohkeasti tuntemillesi ihmisille. Välitä toivon sanomaa Jeesuksesta. Hallituksen rajoitukset huomioiden voit kohdata ympäristösi ihmisiä.
  4. Pidä yhteyttä sukulaisiisi ja ystäviisi. Jakakaa keskenänne huolianne ja turvatkaa Jumalan lupauksiin. Rukoilkaa toistenne puolesta.
  5. Kutsu sosiaalisessa mediassa hyvän hengellisen ohjelman ääreen. Radio LFF palvelee lähettämällä joka sunnuntai seurat sekä viikolla runsaasti muuta ohjelmaa. Katso LFF:n radio ja nuorten nettilähetysten tarjonta LFF Media sivustolta.
  6. Jos olet terve, auta riskiryhmiin kuuluvia naapureitasi ja käy esim. ruokaostoksilla heidän puolestaan.
  7. Noudata viranomaisten määräyksiä ja auta viruksen torjunnassa vastuullisella toiminnalla.

 

Jumala rakastaa sinua,

LFF työntekijät, Torvald Hjulfors, puheenjohtaja

About the author:

RSS Päivän sana

Tue työtämme

Voit tukea LFF:n työtä. Tilinumerot ja muut tiedot löytyvät sivulta Tue työtämme.
Otamme vastaan sekä isommat että pienemmät lahjat.

Tarvitsetko apua?

LFF:n perhetyöryhmä on avannut linkin ihmisille, joka ovat joutuneet fyysisen tai henkisen väkivallan kohteeksi, tai tarvitsevat apua käsittelemään traumaattisia kokemuksia.

Back to Top