Körafton till förmån för lägerverksamhet 9.3

Körafton till förmån för lägerverksamhet 9.3

Comments Off on Körafton till förmån för lägerverksamhet 9.3

LFF som ansvarar för vår missionsverksamhet i Ryssland har beslutat att ordna 3 st barnläger under innevarande år i Kupanitsa kyrka tillsammans med den lokala församlingen. Undervisningen kommer att hållas på engelska och tolkas till Ryska av lokala ungdomar. Vesa Pöyhtäri, Torvald Hjulfors, Herman Mård, Lena Björkell, Ann-louise Granholm och Samuel Verkasalo kommer att medverka på det första lägret som hålls den 24 – 25. Mars. Deltagarna till de två övriga lägren är ännu oklara.

För att kunna genomföra detta missionsuppdrag krävs det pengar varför vi ordnar en sångafton med kören Adorate vid Flynängens Bönehus i Kållby Fredagen den 9 mars kl: 20.00.

Under kvällen uppbärs en frivillig kollekt som tillsammans med serveringsintäkterna går oavkortat till stöd för lägerverksamheten.

About the author:

RSS Dagens bibelord

  • 28.03.2017 | Am 8:11
    Ja, den tid kommer,säger Herren Gud,då jag sänder hunger över landet -inte hunger efter bröd,inte törst efter vatten,utan efter att höra Herrens ord. 

Understöd

Understöd gärna LFFs verksamhet ekonomiskt. Kontonumror och mera information hittas här: Understöd LFF
Större eller mindre gåvor mottages med tacksamhet.

Behöver du hjälp?

LFF:s familjearbetare finns till för dig som behöver någon att prata med i utmanande livssituationer. Vi erbjuder enskilda, par och grupper stöd i form av själavårdande samtal vid svårigheter och kriser av olika slag.
Mera information hittas på sidan Familjearbete.

Back to Top