Kuuntele

Kuuntele suoraa lähetystä klikkaamalla toistokuvaketta

Radio LFF on Laestadianernas Fridsföreningars Förbundin ylläpitämä radiokanava. Kanava kuuluu taajuudella 98,0 mHz noin 40 km säteellä Pietarsaaresta. Radio LFF lähettää seuratilaisuuksia ja hartauksia. Seuratilaisuudet lähetetään useimmiten suorina lähetyksinä isoista seuroista ja rukoushuoneiden viikonloppuseuroista. Lähetykset ovat yleensä kaksikielisiä. Puheet tulkataan joko suomeksi tai ruotsiksi. Talvikauden aikana Radio LFF tuottaa lisäksi iltahartauksia, jotka lähetetään torstai-iltaisin ruotsiksi klo 18 ja suomeksi klo 18.30 erillisen ohjelman mukaisesti.

LFF:n jäsenyhdistyksillä on radiotoimituskunta, joka huolehtii ohjelmistosta. Radio LFF:n vastaava toimittaja on Paul Brännbacka.

Risöhällin rukoushuoneella on youtube-kanava, Risöhäll Bönehusförening, missä voit katsella seuroissa reaaliaikaisesti.

On mahdollista kuunnella tallennettuja iltahartauksia.

Tallennetut päivälähetykset Luodon kesäseuroista 8-10.7 2016

RSS Päivän sana

  • 11.9.2019 | 2 Kor. 3:5-6
    Meidän kykymme on saatu Jumalalta, ja hän on myös tehnyt meidät kykeneviksi palvelemaan uutta liittoa, jota ei hallitse kirjain vaan Henki. Kirjain näet tuo kuoleman, mutta Henki tekee eläväksi.

Tue työtämme

Voit tukea LFF:n työtä. Tilinumerot ja muut tiedot löytyvät sivulta Tue työtämme.
Otamme vastaan sekä isommat että pienemmät lahjat.

Tarvitsetko apua?

LFF:n perhetyöryhmä on avannut linkin ihmisille, joka ovat joutuneet fyysisen tai henkisen väkivallan kohteeksi, tai tarvitsevat apua käsittelemään traumaattisia kokemuksia.

Back to Top