Kvinnoweekend

Kvinnoweekend

Comments Off on Kvinnoweekend

Vi vill inbjuda kvinnor i alla åldrar till en weekend kring temat ”Bara i dig har min själ sin ro” som hålls på Pörkenäs lägergård 20-22.3. Vår önskan är att weekenden ska få vara en liten oas där du kan vila och hämta ny kraft, men också få verktyg för att hitta vilan i vardagen. Dana Fagerholm visar oss på Guds faderskärlek och vilan i Honom, Victoria Grönlund lär oss mer om striden i vårt sinne och hur vi kan hantera den medan Isabella Mäenpää berättar om hur vi kan hitta en sund balans mellan vår kropp och vår själ.

Vi inleder weekenden med drop-in fredag kl 18 och landar sedan i vilan med aftonmusik i kapellet tillsammans med Sara Wiklund, Maria Snellman och Sofia Bäck. Programmet i övrigt består av parallellprogram, nattvardsmässa, sång, bön, god mat, trevligt umgänge, bastu mm. Det finns också möjlighet att få massage, ansiktsmassage eller fotvård under weekenden mot en liten extrakostnad (30 min/20€). Weekenden avslutas med lunch kl 12 på söndag.

Priset för weekenden är 120€/person. Möjlighet till subventionerat pris för dig som är pensionär, arbetslös eller vårdledig.

Du kan anmäla dig från 1.2 via följande länk. Bekräftelse på att du fått plats skickas via e-post.

 
Parallellprogram att välja bland:

A. Sång till Guds ära

Vi samlas i kapellet och sjunger kända, älskade sånger och kanske också någon ny. Spelar du ett instrument får du gärna ta med det.

B. Träning med Bella

Som motvikt till allt stillasittande drar vi på joggingskorna och kör ett roligt och svettigt träningspass utomhus.

C. Sticka och virka

Ta med sticksömmen eller virkningen, så samlas vi i nån mysig hörna och handarbetar, pratar och umgås.

D. Avslappnat målande

Färglägg bibelord till lugn, skön musik eller ta med egna målarredskap och måla inne tillsammans eller ute i Guds vackra natur.

E. Egen tid

Kanske är det just det här du behöver mest, att få dra dig tillbaka, ta en lugn promenad, uppleva Pörkenäs underbara natur och prata med Skaparen själv.

 
För mer info kontakta Ann-Christin Snellman, 044-7509899

Arrangör: LFF:s familjearbete

About the author:

RSS Dagens bibelord

  • 23.2.2020 | Joh 12:25
    Den som älskar sitt liv förlorar det, men den som här i världen hatar sitt liv, han skall rädda det till ett evigt liv.

Understöd

Understöd gärna LFFs verksamhet ekonomiskt. Kontonumror och mera information hittas här: Understöd LFF
Större eller mindre gåvor mottages med tacksamhet.

Behöver du hjälp?

LFF:s familjearbetare finns till för dig som behöver någon att prata med i utmanande livssituationer. Vi erbjuder enskilda, par och grupper stöd i form av själavårdande samtal vid svårigheter och kriser av olika slag.
Mera information hittas på sidan Familjearbete.

Back to Top