LFF Media (Radio och Internet) under epidemi-tiden

LFF Media (Radio och Internet) under epidemi-tiden

Comments Off on LFF Media (Radio och Internet) under epidemi-tiden

Programutbud under Corona-epidemin (Schema HÄR)

Radio LFF försöker ta den nya situationen i Finland som en utmaning. Vi vill sprida evangelium och hopp åt våra åhörare. Det finns många som är tvungna att vara inomhus och minimera sina sociala kontakter. Vår väckelserörelse står för en helt ny utmaning och nu behövs mera talko arbetare till medieverksamheten.

LFF Media Team påbörjar sin radiosändning från och med måndag den 23.3. Utsändningstiden för de tidigare programmen bibehålls. Vi håller det som viktigt att radioåhörarna får ha sina gamla vanor med radiolyssnandet. Det nya programmet kommer att innehålla bl.a. Bibelundervisning, själavårdsprogram och eftermiddagens diskussion/talprogram. Vi samarbetar med den Apostoliska lutherska kyrkan i USA genom att sända undervisning och tal även på engelska. Det engelska programmet sänds efter annat programutbud. Vi försöker tjäna alla åldersgrupper och vid sidan av radioverksamheten har vi även grundat en Youtube-kanal (Youtube LFF). Där kan du följa LIVE video, laddade material från möten och undervisningar för ungdomar. Söndagsskola för barn sänds varje söndag kl. 10.00. Söndagsskollärare från väckelsen håller söndagsskolan. Har du synpunkter om LFF:s arbete eller vill du ge feedback kan du ge det genom Facebook (LFF Laestadianernas fridsföreningars förbund).

Programschema för radio- och internetutbudet kan du hitta från LFF:s hemsidor, www.lff.fi, under fliken som heter ”LYSSNA”. Ifall du vill hjälpa till med radioprogrammen kontakta vesapoyhtari@lff.fi.

Vi hoppas att ni har tålamod med oss som arbetar med radion, både åhörare och dem som tjänar med radio och internetsändningarna. Vi ber om förböner för arbetet och för åhörare  speciellt för dem som lider mest av social isolering och även sjukdomar.

Välkommen med!

Guds frid, Media Team, Vesa Pöyhtäri

About the author:

RSS Dagens bibelord

  • Söndag 17.1.2021 | Mark 1:14-15
    När Johannes hade blivit fängslad kom Jesus till Galileen och förkunnade Guds budskap och sade: "Tiden är inne, Guds rike är nära. Omvänd er och tro på budskapet."

Understöd

Understöd gärna LFFs verksamhet ekonomiskt. Kontonumror och mera information hittas här: Understöd LFF
Större eller mindre gåvor mottages med tacksamhet.

Behöver du hjälp?

LFF:s familjearbetare finns till för dig som behöver någon att prata med i utmanande livssituationer. Vi erbjuder enskilda, par och grupper stöd i form av själavårdande samtal vid svårigheter och kriser av olika slag.
Mera information hittas på sidan Familjearbete.

Back to Top