LFF:s skriftskola 2018 avslutades

LFF:s skriftskola 2018 avslutades

Comments Off on LFF:s skriftskola 2018 avslutades

Efter ett veckolångt skriftskolläger på Merilä lägergård i Jakobstad avslutades skriftskolan med konfirmation i Larsmo kyrka 21.7.2018. 17 konfirmander konfirmerades. Skriftskolan inleddes med en gemensam träff hösten 2017 och fortsatte med tre gemensamma träffar våren 2018. Återigen fick skriftskolan vara en fin möjlighet att få lära känna Jesus Kristus. Konfirmanderna tog chansen att få svar på viktiga och intressanta frågor som berör den kristna tron och den tradition vi står i.

LFF vill tacka alla som var med – ansvarstagare, föräldrar och konfirmander – för det gångna året! Vi som var med fick lära känna nya människor, hade roligt tillsammans, och fick höra fin undervisning om livet som kristen.

Vi ser framemot kommande år och ber att Herren är med och vägleder!

About the author:

RSS Dagens bibelord

  • 21.4.2019 | Luk 24:6-7
    Kom ihåg vad han sade till er medan han ännu var i Galileen: att Människosonen måste överlämnas i syndiga människors händer och korsfästas och uppstå på tredje dagen.”

Understöd

Understöd gärna LFFs verksamhet ekonomiskt. Kontonumror och mera information hittas här: Understöd LFF
Större eller mindre gåvor mottages med tacksamhet.

Behöver du hjälp?

LFF:s familjearbetare finns till för dig som behöver någon att prata med i utmanande livssituationer. Vi erbjuder enskilda, par och grupper stöd i form av själavårdande samtal vid svårigheter och kriser av olika slag.
Mera information hittas på sidan Familjearbete.

Back to Top