Nuorisovaltuusto

Nuorisovaltuusto on LFF:n perhetyön toimielin ja toimii ideamyllynä nuorisotyössä. Tehtäviimme kuuluu mm. koordinoida suurempia nuortentapahtumia joita yhdistykset järjestävät kerran kuukaudessa. Toimimme lenkkinä nuorten ja yhdistysten välillä, niin että nuorten mielipiteet pääsevät helpommin esille. Teemme ehdotuksia yhdistyksille ajankohtaisista aiheista tämän päivän nuorille. Teemme myös suunnitelmat vuosittaisten nuorten kirkkopäivien ohjelmaksi, jotka pidetään joka syksy Luodossa.

Pyrimme siihen että nuorten ääni tulisi kuulluksi, aktivoisimme nuoria seurakunnassa ja rakennamme nuorisotyötä LFF:n sisällä.

Nuorisovaltuuston ohjaajana toimii Kurt Hellstrand (kurt.hellstrand@jakobstad.fi), Dana Fagerholm (danafagerholm@hotmail.com) ja Richard Eklund (richard.eklund@lff.fi). Nuorivaltuuston jäsenet tulevat kaikista LFF:n jäsenyhdistyksistä. Ota yhteyttä johonkin meistä jos sinulla on kysymyksiä tai ehdotuksia tapahtumista tai teemoista.

RSS Päivän sana

Tue työtämme

Voit tukea LFF:n työtä. Tilinumerot ja muut tiedot löytyvät sivulta Tue työtämme.
Otamme vastaan sekä isommat että pienemmät lahjat.

Tarvitsetko apua?

LFF:n perhetyöryhmä on avannut linkin ihmisille, joka ovat joutuneet fyysisen tai henkisen väkivallan kohteeksi, tai tarvitsevat apua käsittelemään traumaattisia kokemuksia.

Back to Top