Perheneuvontatyö

Viime vuosien aikana on rukoushuoneyhdistyksissä monien vapaaehtoisten ansiosta muodostettu erilaisia tukiryhmiä. Tämä työ on tullut monille ihmisille suureksi avuksi ja siunaukseksi.

Elokuun alusta lähtien työ on laajentunut. Vuoden koeajaksi on palkattu työntekijä hoitamaan perheneuvontatyötä. Työtehtäviin kuuluu mm. tukiryhmien avustaminen heidän työssään sekä avioparien, perheiden ja yksityisten ihmisten auttaminen yhteiselämän vaikeuksissa, elämän kriiseissä ja vaativissa tilanteissa, jotta he löytäisivät ratkaisuja ja jaksaisivat eteenpäin. Työhön kuuluu myös ennaltaehkäisevää työtä. Kaikki työ perustuu yhteiseen kristilliseen arvopohjaamme.

Kurt Hellstrand, joka on ammatiltaan pappi ja lukion uskonnon- sekä psykologianopettaja, on luvannut toimia perheneuvonnan työntekijänä kyseisenä toimintakautena. Muodollisesti työnantajana toimii LFF ja työtä ohjaa johtokunta, jonka puheenjohtajana toimii Gerhard Snellman. Koska toiminta ei saa rasittaa LFF:n taloutta, on muodostettu tukirengas turvaamaan toiminnan taloudellista puolta.

Muistakaa tätä työtä esirukouksin!


Lisätietoja perheneuvonnasta


Yhteystiedot

Kurt Hellstrand
Lindskoginkatu 17, 68620 Pietarsaari
Puhelin: 045-2760420
Sähköposti: kurt.hellstrand@jakobstad.fi

Puhelinajat

Klo 8-9 (ma, ke, pe)
Klo 11-12 (ti, to)

Toimipisteet

Kirkkorannan seurakuntakoti, Pietarsaari
Kirkonmäen seurakuntakoti, Kokkola

Toiminta/palvelut

Kaikki työ perustuu yhteiseen kristilliseen arvopohjaamme. Työtehtäviin kuuluu avioparien, perheiden ja yksityisten ihmisten auttaminen yhteiselämän vaikeuksissa, elämän kriiseissä ja vaativissa tilanteissa, jotta he löytäisivät ratkaisuja ja jaksaisivat eteenpäin. Työhön kuuluu myös ennaltaehkäisevää työtä.

Johtokunnan jäsenet

Gerhard Snellman, puheenjohtaja
Peter Björkskog
Lea Gäddnäs
Krister Mård
Susann Saitajoki
Karl Snellman
Jan-Henrik Sundkvist

Talous

Toiminnan taloudellisen puolen turvaamiseksi on perustettu tukirengas. Yksityiset henkilöt, yritykset ja yhteisöt ovat tervetulleita tukirenkaaseen. Maksut voidaan suorittaa kertamaksuina tai kuukausittaisella maksusitoumuksella (esim, 5, 10 tai 20 euroa). Pankkisiirtolomakkeita saa mm rukoushuoneilta tai johtokunnan jäseniltä.

Jos haluat tukea toimintaa voit maksaa haluamasi summan tilille Perheneuvonnan tukirengas, tilinumero 556707-280005, viitenumero 123.

Tervetuloa tukirenkaaseen.

RSS Päivän sana

  • Keskiviikko 21.4.2021 | Hepr. 13:20-21
    Rauhan Jumala,joka ikuisen liiton uhriveren tähdenon nostanut kuolleistalampaiden suuren paimenen,meidän Herramme Jeesuksen,varustakoon teidät hyvillä lahjoillaan,niin että voitte täyttää hänen tahtonsa.

Tue työtämme

Voit tukea LFF:n työtä. Tilinumerot ja muut tiedot löytyvät sivulta Tue työtämme.
Otamme vastaan sekä isommat että pienemmät lahjat.

Tarvitsetko apua?

LFF:n perhetyöryhmä on avannut linkin ihmisille, joka ovat joutuneet fyysisen tai henkisen väkivallan kohteeksi, tai tarvitsevat apua käsittelemään traumaattisia kokemuksia.

Back to Top