Välkommen till LFF:s nya hemsida!

Skärmbild av startsidan

Idag, den 1.6 lanseras LFF:s nya hemsida!

Den gamla hemsidan har blivit föråldrad och därför har det blivit dags att förnya den. Under våren har en helt ny hemsida byggts upp från grunden av Susanna Häggblom. Målet med den nya hemsidan har varit att skapa en sida som är enkel och tydlig att använda.

Numera använder en stor del av användarna mobiltelefon för att hitta och söka information, därför är den nya hemsidan anpassad för mobiltelefoner.

Det kan till en början verka svår att hitta på den nya sidan, men förhoppningsvis hittar du så småningom den info som du söker. De flesta sidor finns under samma menyer som på den gamla men en del är nya och har bytt plats. En stor förändring från den gamla är förstås att utseendet och presentationen är helt nytt.

Ansvarig för hemsidan är Lennart Ahlvik, för innehållet på bönehusföreningarna sidor ansvarar föreningarnas ordförande (om ansvaret inte uttryckligen har delegerats till någon annan). Bönehusen uppdaterar själv sina egna sidor, kalendrar och evenemang (helgsammankomster, kurser/övriga samlingar och stormöten) .

Vid frågor eller problem med hemsidan kan du kontakta:
Lennart Ahlvik, lennart.ahlvik@lff.fi, 0401442568

Uppdateringar kan också sändas till: info@lff.fi