Yksinäisten naisten illat

Yksinäisten naisten illat aloitettiin 5. helmikuuta 2016 klo 18.00 Lähetysmakasiinissa. Aloite tuli herätyksen yksinäisiltä naisilta, jotka kokivat tarvetta saada kohdata toisia naisia, jotka ovat samassa tilanteessa. Vuodesta 2017 illat ovat toimineen LFF:n perhetyön alaisuudessa.

Kokoonnumme kerran kuussa, meitä on mukana n. 15–20 henkeä. Illat ovat avoimia kaiken ikäisille naisille, leskille, naimattomille, ja naisille, jotka muutoin tuntevat itsensä yksinäisiksi. Me laulamme, joku lukee Raamatusta tai jostakin kristillisestä kirjasta kappaleen. Sitten keskustelemme eri aiheista ja juomme kahvit. Iltojen tarkoitus on luoda yhteyttä, jossa Kristus on keskuksessa. Olemme kokeneet, että tapaamisilla on tärkeä funktio ja mukana olevat arvostavat toimintaa.

Kevään tapaamiset pidetään seuraavina iltoina klo 18.30 LFF:n konttorissa (Permonkaarre 111):

Pe 9.2

Pe 9.3

Pe 13.4

Pe 4.5

 
Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!
Margita Heikkilä och Maj-Lis Fagerholm

RSS Päivän sana

  • Keskiviikko 21.4.2021 | Hepr. 13:20-21
    Rauhan Jumala,joka ikuisen liiton uhriveren tähdenon nostanut kuolleistalampaiden suuren paimenen,meidän Herramme Jeesuksen,varustakoon teidät hyvillä lahjoillaan,niin että voitte täyttää hänen tahtonsa.

Tue työtämme

Voit tukea LFF:n työtä. Tilinumerot ja muut tiedot löytyvät sivulta Tue työtämme.
Otamme vastaan sekä isommat että pienemmät lahjat.

Tarvitsetko apua?

LFF:n perhetyöryhmä on avannut linkin ihmisille, joka ovat joutuneet fyysisen tai henkisen väkivallan kohteeksi, tai tarvitsevat apua käsittelemään traumaattisia kokemuksia.

Back to Top