Lähetys

Sisälähetys

Ruotsinkielisten rukoushuoneyhdistysten yhteisen järjestön LFF:n päätehtävä on edistää ja kartoittaa herätysliikkeen yhteistä lähetystyötä pääasiassa Suomen ruotsinkielisten keskuudessa. Puhujia lähetetään lähetysmatkoille eri seurakuntiin Porvoon hiippakunnan alueella sekä laitoksiin ja vanhainkoteihin. He pitävät saarnoja jumalanpalveluksissa kirkoissa sekä puheita seurakuntataloissa ja rukoushuoneissa ja muissa tiloissa missä seuroja järjestetään. Lähetystyötä tehdään myös vankiloissa.

Ulkolähetys

Vuodesta 1987 lähtien on LFF tehnyt lähetystyötä Inkerinmaalla sekä vuodesta 2014 Albaniassa. Venäjällä työtä tehdään ystävyysseurakuntamallisesti Länsi-Inkerin alueella, Karjalassa sekä Siperiassa. Uralin alueella tuemme lääninrovastin työtä rovastikuntien seurakuntien työn koordinoinnissa. Albaniassa tuemme Albanian luterilaista kirkkoa (KUEL), jolla on seurakunta Tiranassa (St. Paul’s Church), sekä säännöllistä pyhäkoulutoimintaa Durresissa ja Pogradecissa.

LFF:llä on lähetysyhteistyötä Lähetysyhdistys Rauhan Sanan kanssa.

 

Kun Herramme tietänsä kulki,
niin tultansa tartutti hän.
Hän tuo vielä toivonsa julki:
”Sen tahtoisin taas syttyvän.”
Hän henkensä meillekin lahjoittaen
myös tehtävän antoi niin vastuullisen:

”Nyt menkää ja kaikille julistakaa
jo sanaani pelastavaa.”

(Vk. 178: 2)

 

RSS Päivän sana

Tue työtämme

Voit tukea LFF:n työtä. Tilinumerot ja muut tiedot löytyvät sivulta Tue työtämme.
Otamme vastaan sekä isommat että pienemmät lahjat.

Tarvitsetko apua?

LFF:n perhetyöryhmä on avannut linkin ihmisille, joka ovat joutuneet fyysisen tai henkisen väkivallan kohteeksi, tai tarvitsevat apua käsittelemään traumaattisia kokemuksia.

Back to Top