Luodon kesäseurat 7-10.7.2022

Time

07—15.07.2022

Location

Larsmo kyrka
Fagernäsvägen 239, 68570 Larsmo, Finland

Description

Lämpimästi tervetuloa Luodon kesäseuroihin 7.-10.7.2022! Kesäseurat järjestetään Luodon kirkonmäellä Fagernäsissä. Seurojen teemana on "Katso, Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin!” (Joh. 1:29). Seuratilaisuudet lähetetään myös suoraan Radio LFF:n, Youtuben, Larsmo När-TV:n ja lff.fi kautta.

Kutsu Luodon kesäseuroihin

Olet lämpimästi tervetullut Luodon kesäseuroihin 7.-10.7.2022!

Kesäseurat järjestetään Luodon kirkonmäellä Fagernäsissä. Seurojen teemana on “Katso, Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin!” (Joh. 1:29). Saamme muutaman seurapäivän aikana nostaa katseemme maailman murheista rukoillen, että Herra Jeesus saisi tulla tututuksi ja tunnustetuksi, niin syntiemme sovittajana kuin paimenena ja johtajanamme.

Seuratilaisuudet järjestetään isossa teltassa. Seuratilaisuudet lähetetään myös suoraan Radio LFF:n, Youtuben, Larsmo När-TV:n ja kotisivujen lff.fi kautta. Sunnuntain ruotsinkielinen jumalanpalvelus radioidaan myös Yle Radio Vegan kautta.

Kesäseurat alkavat hartaudella ja rukouksella seurojen puolesta jo torstai-iltana klo. 20. Sen jälkeen seurat jatkuvat tavalliseen tapaan perjantaista sunnuntai-iltaan saakka. Seuroissa puhuu yhteensä 17 puhujaa ja pappia Suomesta ja naapurimaista. Seurapuheet tulkataan ruotsin ja suomen kielen lisäksi myös englanniksi.

Rukoilemme seuroille Jumalan siunausta, jotta päivät saisivat olla herätykseksi, lohdutukseksi ja rohkaisuksi monille ihmisille.

Luodon kesäseurat järjestää Risöhäll bönehusförening r.f. ja Näs fridsförening r.f. yhdessä Luodon seurakunnan kanssa.

Lämpimästi tervetuloa Jeesuksen nimessä!

Kuuntele seuroja

Kuuntele Youtuben kautta.