Lapset

Lapset ovat Jumalan kalliita lahjoja, joista meillä vanhemmilla on suuri vastuu. Arkipäivä suurten ja pienten lasten kanssa voi olla raskas ja täynnä koettelemuksia, mutta saamme ammentaa voimaa rukouksesta ja Raamatun lukemisesta. Koti on tärkein paikka opettaa lapsille Jeesuksen ja Jumalan rakkaudesta, sekä opettaa heitä rukoilemaan ja lukemaan Jumalan Sanaa.

LFF järjestää lasten leirejä joka kesä, ja nämä ovat olleet hyvin suosittuja; leirit tulevat usein täyteen muutamassa tunnissa ilmoittautumisajan alkamisen jälkeen. Leireillä lapset saavat oppia lisää Jumalasta ja Jeesuksesta ja samalla tutustua myös toisiin herätysliikkeen lapsiin.

Rukoushuoneyhdistykset järjestävät pyhäkouluja lapsille talvisaikaan. Ajat ja paikat löydät rukoushuoneyhdistysten omilta sivuilta.

 

Sångfåglar

RSS Päivän sana

  • Keskiviikko 21.4.2021 | Hepr. 13:20-21
    Rauhan Jumala,joka ikuisen liiton uhriveren tähdenon nostanut kuolleistalampaiden suuren paimenen,meidän Herramme Jeesuksen,varustakoon teidät hyvillä lahjoillaan,niin että voitte täyttää hänen tahtonsa.

Tue työtämme

Voit tukea LFF:n työtä. Tilinumerot ja muut tiedot löytyvät sivulta Tue työtämme.
Otamme vastaan sekä isommat että pienemmät lahjat.

Tarvitsetko apua?

LFF:n perhetyöryhmä on avannut linkin ihmisille, joka ovat joutuneet fyysisen tai henkisen väkivallan kohteeksi, tai tarvitsevat apua käsittelemään traumaattisia kokemuksia.

Back to Top