Ensamma kvinnors kvällar

På grund av coronavirus pandemin är vårens samlingar fredagen den 3 april och fredagen den 8 maj inhiberade. Vi ber och hoppas att vi kan träffas igen till hösten.

Information om höstens program meddelas senare.

Gudsfrid till er alla.

Maj-Lis, Gunborg och Margita.

 


 

Ensamma kvinnors kväll startade den 5 februari 2016 klockan 18.00. Initiativet kom från kvinnor inom väckelsen, som upplevde ett behov att få träffa andra kvinnor i samma situation. Från år 2017 lyder samlingarna under LFF: s familjearbete. Vi samlas i LFF: s kontor på Permosvängen 111.

Vi träffas en gång i månaden. I medeltal är vi 20 – 25 kvinnor varje gång. Kvällen är öppen för kvinnor i alla åldrar, änkor, ogifta och alla kvinnor som känner sig ensamma. Vi sjunger, läser från Bibeln eller från någon kristen litteratur. Vi diskuterar olika teman och dricker kaffe. Intäkterna går till missionen.

Målsättningen med våra träffar är – att skapa gemenskap med Kristus i centrum. Vi upplever att träffarna behövs, och att de är viktiga och uppskattade av alla som är med.

Maj-Lis, Gunborg och Margita.

RSS Dagens bibelord

Understöd

Understöd gärna LFFs verksamhet ekonomiskt. Kontonumror och mera information hittas här: Understöd LFF
Större eller mindre gåvor mottages med tacksamhet.

Behöver du hjälp?

LFF:s familjearbetare finns till för dig som behöver någon att prata med i utmanande livssituationer. Vi erbjuder enskilda, par och grupper stöd i form av själavårdande samtal vid svårigheter och kriser av olika slag.
Mera information hittas på sidan Familjearbete.

Back to Top