Skutnäs bönehus

Skutnäs bönehus ägs av Jakobstads Fridsförening rf Pietarsaaren Rauhan Sana ry. Det ligger i Jakobstad i stadsdelen Skutnäs. Merparten av fridsföreningens medlemmar kommer från Jakobstad, medan ett mindre antal medlemmar kommer från närliggande kommuner som Pedersöre och Larsmo.

Vi tror att hela Bibeln är Guds Ord och att dess budskap är aktuellt i alla tider och på alla platser. Därför har Bibeln en central plats i vår verksamhet. Detta gäller i vår kärnverksamhet, sammankomsterna, där läsning av Bibeln, predikan, bön och sång hör till programmet. Det gäller även i all vår övriga verksamhet. Du kan bekanta dig med vår verksamhet här.

Du är varmt välkommen att dela den kristna gemenskapen med oss.

image_gallery6

 
Anmälan till sammankomst

RSS Dagens bibelord

  • Onsdag 21.4.2021 | Heb 13:20-21
    Må fridens Gud, som i kraft av ett evigt förbunds blod har fört fårens store herde, vår herre Jesus, upp från de döda, styrka er i allt gott, så att ni kan göra hans vilja.

Understöd

Understöd gärna LFFs verksamhet ekonomiskt. Kontonumror och mera information hittas här: Understöd LFF
Större eller mindre gåvor mottages med tacksamhet.

Behöver du hjälp?

LFF:s familjearbetare finns till för dig som behöver någon att prata med i utmanande livssituationer. Vi erbjuder enskilda, par och grupper stöd i form av själavårdande samtal vid svårigheter och kriser av olika slag.
Mera information hittas på sidan Familjearbete.

Back to Top