Skriftskola

SKRIFTSKOLAN – Tillsammans och inför Herren!

Skriftskolan är en viktig del i det kristna livet där vi har en fin möjlighet att få lära känna Jesus Kristus. Där får vi chans att få svar på viktiga och intressanta frågor som berör den kristna tron och den tradition vi står i.

Vi vill erbjuda våra konfirmander en trygg gemenskap där man får lära känna nya människor och ha roligt tillsammans. Vi vill undervisa om livet som kristen – ett liv i gemenskap med Gud och människor.
 

Välkommen på skriftskolan 2019-2020

 
I samarbete med Larsmo församling ordnar LFF skriftskola 2019-2020.

Undervisningen hålls av den ansvarige prästen och ungdomsarbetaren med hjälp av LFF:s predikanter och präster.

Skriftskolan startar sent på hösten 2019 och fortsätter med några träffar under vintern och våren 2020. I Juli 2020 hålls ett konfirmandläger på Pörkenäs lägergård och konfirmationen hålls i slutet av lägerveckan. Priset för skriftskolan är 220€. Exaktare tidtabeller och platser för träffarna, lägret och konfirmationen meddelas senare.

Anmälningar kan göras till ungdomsarbetaren Richard Eklund (richard.eklund@lff.fi, 044 2861293). Anmälningstiden upphör 15.9.2019. Vid anmälningen meddelas följande uppgifter: Konfirmandens namn och personsignum, adress, matallergier, och föräldrarnas kontaktuppgifter (email, telefon). Kontakta gärna ungdomsarbetaren om det finns frågor.

 
Den som vill stöda lägerverksamheten kan göra det genom att betala in en summa till LFF:s konto FI36 5567 0720 0193 83 Ref. 8882.
 

RSS Dagens bibelord

  • 20.8.2019 | Ords.3:3-4
    Låt godhet och sanning förbli hos dig.Bind dem kring din hals, skriv dem på ditt hjärtas tavla. Då blir du uppskattad för din klokhetav både Gud och människor.

Understöd

Understöd gärna LFFs verksamhet ekonomiskt. Kontonumror och mera information hittas här: Understöd LFF
Större eller mindre gåvor mottages med tacksamhet.

Behöver du hjälp?

LFF:s familjearbetare finns till för dig som behöver någon att prata med i utmanande livssituationer. Vi erbjuder enskilda, par och grupper stöd i form av själavårdande samtal vid svårigheter och kriser av olika slag.
Mera information hittas på sidan Familjearbete.

Back to Top