Skriftskola

SKRIFTSKOLAN – Tillsammans och inför Herren!

Skriftskolan är en viktig del i det kristna livet där vi har en fin möjlighet att få lära känna Jesus Kristus. Där får vi chans att få svar på viktiga och intressanta frågor som berör den kristna tron och den tradition vi står i.

Vi vill erbjuda våra konfirmander en trygg gemenskap där man får lära känna nya människor och ha roligt tillsammans. Vi vill undervisa om livet som kristen – ett liv i gemenskap med Gud och människor.

 

Välkommen på skriftskolan 2018-2019

I samarbete med Larsmo församling ordnar LFF sin i ordningen fjärde skriftskola. Preliminärt antas 25 konfirmander i den ordning anmälningarna kommer in.

Undervisningen hålls av den ansvarige prästen och ungdomsarbetaren med hjälp av LFF:s predikanter och präster.

Skriftskolan startar hösten 2018 och fortsätter med några träffar under vintern och våren 2019. Sommaren 2019 hålls ett konfirmandläger och konfirmationen hålls i slutet av lägerveckan. Exaktare tidtabeller och platser för träffarna, lägret och konfirmationen meddelas senare.

Anmälningar kan göras till ungdomsarbetaren Richard Eklund (richard.eklund@lff.fi, 044 2861293). Vid anmälningen meddelas följande uppgifter: Konfirmandens namn och personsignum, adress, matallergier, och föräldrarnas kontaktuppgifter (email, telefon). Kontakta gärna ungdomsarbetaren om det finns frågor.

 
Den som vill stöda lägerverksamheten kan göra det genom att betala in en summa till LFF:s konto FI36 5567 0720 0193 83 Ref. 8882.
 

RSS Dagens bibelord

  • 21.4.2019 | Luk 24:6-7
    Kom ihåg vad han sade till er medan han ännu var i Galileen: att Människosonen måste överlämnas i syndiga människors händer och korsfästas och uppstå på tredje dagen.”

Understöd

Understöd gärna LFFs verksamhet ekonomiskt. Kontonumror och mera information hittas här: Understöd LFF
Större eller mindre gåvor mottages med tacksamhet.

Behöver du hjälp?

LFF:s familjearbetare finns till för dig som behöver någon att prata med i utmanande livssituationer. Vi erbjuder enskilda, par och grupper stöd i form av själavårdande samtal vid svårigheter och kriser av olika slag.
Mera information hittas på sidan Familjearbete.

Back to Top